Előfizetői tartalom

Ütős képpel akart üzenni Moszkva, de csúnya bakit követtek el

Portfolio
Mióta Németország bejelentette, hogy Leopard 2-es harckocsikat küldenek Ukrajnába, azóta pörög az orosz mémgyár azon, hogy párhuzamokat vonjon a náci Németország és harcjárműveinek keleti fronton való megsemmisülése és a mostani ukrajnai háború közt. A párizsi orosz nagykövetség is megpróbált beszállni a mémháborúba egy ütős képpel, de benézték a fotón szereplő harcjárművet, ezért a közzétett fotónak teljesen más jelentése lett.

Németország nemrég bejelentette, hogy Leopard 2-es harckocsikat küldenek az ukrán haderőnek: Oroszországban erre gőzerővel berobbant a mém-manufaktúra, hogy párhuzamokat gyártson a náci Németország harcjárműveinek végeredményében kudarcos szereplése és a modern, német harcjárművek közt. Ezeknek az üzeneteknek többnyire egyetlen lényege van: ahogy az orosz haderő legyőzte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés