Előfizetői tartalom

Ilyet még nem láttunk: ketrecharcra készül Elon Musk és Mark Zuckerberg?

Portfolio
A közösségi médiában üzenget egymásnak Elon Musk és Mark Zuckerberg, miután egy pletyka jelent meg arról, miszerint a Meta egy Twittert helyettesítő rivális applikáción dolgozik. A Twittert birtokló Musk egy ironikus tweet után megjegyezte hogy benne lenne egy ketrecharcban, a Meta-vezér Zuckerberg pedig az Instagramon kérte, hogy válasszon egy helyszínt, amire már választ is kapott.

Biztos vagyok benne, hogy a Föld alig várja, hogy kizárólag Zuck keze alá kerüljön, és ne legyen más lehetősége.Legalább "józan" lesz. Egy pillanatra aggódtam. - reagált Elon Musk a Twitteren arra a pletykára, miszerint a Meta egy Twitter-rivális alkalmazáson dolgozik. Im sure Earth cant wait to be exclusively under Zucks thumb with no other options. At least it will be sane. Was...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés