Előfizetői tartalom

Ma kezdődik az EFOTT

Portfolio
Ma startol az EFOTT, az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvényen 6 színpadon több mint 100 fellépőt hallgathatunk. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján.

A Velencei-tónál július 12. és 16. között megrendezett fesztiválról Eszterhai Marcell, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnöke elmondta, rendkívüli fontos találkozási pont az egyetemi közösségek számára. „Az EFOTT a felsőoktatás ünnepe is egyben, hiszen az esti szórakozás mellett aktív, izgalmas nappali programokat is kínál: a fesztivál egyetemi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés