kim dzsong un putyin tábornok
Short

Bizarr dolog történt a Putyin-Kim csúcson - Erre biztos nem számítottak Észak-Korea tábornokai

Portfolio
Nem engedték be Kim Dzsong-un tábornokait a Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong-un észak-koreai vezető közti találkozóra – írja a RIA Novosztyi.

Olyan szilárd biztonsági intézkedések voltak érvényben, hogy még az észak-koreai tábornokok sem léphettek be”

– büszkélkedik az orosz állami hírügynökség, majd publikáltak egy videót arról, hogy a mai Putyin-Kim csúcsra vigyázó orosz biztonsági személyzet feltartóztat pár egyenruhás, tányérsapkás korai főtisztet.

Azt nem tudni, hogy pontosan mikor, miért, milyen körülmények közt tartóztatták fel Kim Dzsong-un tábornokait és azt sem, hogy pontosan kik a videón szereplő személyek. Jól látható a felvételen, hogy a katonai vezetők viselik a nyakukban az eseményre való belépésre feljogosító azonosítókat és későbbi felvételeken feltűnnek Kim Dzsong-un társaságában észak-koreai katonai vezetők is, már a csúcstalálkozónak helyet adó Vosztocsnij űrközpont területén belül.

Az orosz média több bizarr, szokatlan dologról is beszámolt a Putyin-Kim csúcs kapcsán: a RIA Novosztyi nemrég több szarkasztikus megjegyzést is tett a koreai delegáció viselkedésére:

Címlapkép forrása: Kremlin Press Office / Handout/Anadolu Agency via Getty Images

teherhajók fekete-tenger
hőség stressz ipar meleg gyár raktár
egyiptom piramisok
maggiore tó olaszország
ukrajna-lengyelorszag-szlovakia-csehorszag
eso-zivatar-idojaras-magyarorszagon-milyen-idojaras-lesz-ma-milyen-ido-lesz-milyen-idojaras-varhato-esernyo-sarga-riasztas-sarga-figyelmeztetes-sarga-veszelyjelzes
niger
Népszerű
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.
Infostart.hu