Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: betiltja a dohányzást egy európai ország, ők már nem fognak cigizni

Portfolio
|
MTI
A dohányzás fokozatos betiltása, új olaj- és földgázkitermelési engedélyek kiadása, és a Gázai övezet lakosságának megsegítése szerepel a brit kormány kedden ismertetett új törvényalkotási és cselekvési tervezetének központi elemei között. Az Egyesült Királyság kormányának terve alapján a most 14 éves vagy ennél fiatalabb korosztályok tagjai soha nem kerülnek olyan életkorba, amikor törvényesen dohányárut vehetnek.

III. Károly először olvasta fel uralkodóként a kormányprogramot A programvázlatot, amely a konzervatív kormány 21 törvénytervezetéből 16-ot említ, III. Károly király olvasta fel a brit parlament felső kamarájában, a Lordok Házában az évszázados hagyományokra visszatekintő parlamenti évadnyitó ceremónia keretében. III. Károly, aki egy hét múlva ünnepli 75. születésnapját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés