Előfizetői tartalom

Figyelem! Itt számíthatsz adóellenőrzésre

MTI
A mezőgazdasági idénymunkások, illetve az átmeneti időre felvett vendéglátós és építőipari alkalmazottak munkavállalásának jogszerűségét is ellenőrzi az adóhivatal a nyári, őszi hónapokban; a hatósági adatok szerint több százezer ember teremti elő legalább részben megélhetésének anyagi alapjait a különféle időszakos tevékenységekből - írja hétfői cikkében a Magyar Nemzet.

Az újság beszámolója szerint öt hónap alatt nagyjából 4,1 milliárd forint adóbevételre tett szert a közkassza azokból a csekély összegű befizetésekből, amelyeket például a napszámost felfogadó gazdák, a kisegítő személyzetet időlegesen alkalmazó kereskedők és vendéglátósok, a segédmunkást felvevő építőipari cégek vagy a statisztákat foglalkoztató filmes vállalkozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés