Előfizetői tartalom

Ebben bukásra állunk Brüsszel szerint

Portfolio
Az uniós pénzügyminiszterek kedden elfogadták az országspecifikus ajánlásokat, Magyarország számára is. Ezek közül talán a legfontosabb javaslat, hogy még idén költségvetési intézkedéseket kellene tenni az uniós adósságszabály betartása érdekében, igaz a végső verzió valóban változott: a 0,9%-os GDP-arányos kiigazítás már nem szerepel ebben. A lényegen azonban ez nem változtat sokat.

A pénzügyminiszterek tanácsa keddi ülésén elfogadta az uniós tagállamok számára megfogalmazott országspecifikus ajánlásokat. Magyarország ezek alapján hát "jó tanácsot" kapott az Európai Uniótól a 2014-15-ös időszakra, melyek összességében szinte teljes egészében megegyeznek az Európai Bizottság június elején közölt ajánlásaival. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés