Előfizetői tartalom

Így is tisztulhat a magyar pályázatírói szakma

MTI
Pályázati Projektmenedzserek és Tanácsadók Országos Szövetsége (PÁTOSZ) kidolgozta és már működteti a szakma önszabályozásaként a "Megbízható tanácsadó" tanúsító rendszert - közölte Maróczi Imre, a szövetség elnöke az MTI-vel. A PÁTOSZ a napokban adta át az első 25 szakértőnek a "Megbízható tanácsadó" névre szóló plasztik kártyát és oklevelet.

A szövetség azt várja a rendszertől, hogy segítse a piac tisztulását, kiszűrje a "kóklereket", és választási lehetőséget kínáljon a megbízható, etikus pályázatírók köréből - mondta a PÁTOSZ elnöke, aki szerint a "Megbízható tanácsadó" kártyával rendelkező pályázatíró piaci előnyhöz juthat tisztességes munkája révén. Maróczi Imre elmondta, hogy a felhasználó-hitelesítésen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés