Előfizetői tartalom

Négy jelentésen múlik, hogy jöhetnek-e az uniós milliárdok

Portfolio
Két irányból is vizsgálja az Európai Bizottság azt, hogy az uniós támogatások lebonyolításáért felelős magyar intézményrendszer idén év eleji átalakítása után minden rendben van-e és az ezekből születő négy auditori jelentés eredményén múlik majd, hogy a magyar hatóságok által benyújtandó számlák kifizethetők-e vagy sem - értesült a Bruxinfo megbízható forrásból.

A portál információi szerint a négy revízióból kettőt a magyar auditáló hatóság végzett el, amelynek eredményeit már eljuttatták Brüsszelbe, ahol azokat jelenleg is tanulmányozzák. A könyvvizsgálói jelentések egyike az irányító hatóságok funkcióinak a felelős minisztériumokhoz történő átirányítását (január 1-től), míg a másik a közreműködő hatóságok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés