Előfizetői tartalom

Mire költjük ezt a borzalmasan nagy összeget?

Portfolio
A Portfolio összesítése szerint abban a 7 Operatív Programban, amelyeket a közelmúltban hozott nyilvánosságra a kormány, mintegy 6960 milliárd forintnyi fejlesztési forrás áll rendelkezésre Magyarország számára a 2014-2020-as ciklusban. Ezek persze még nem a végleges számok, hiszen az Európai Bizottságnak még el kell ezeket fogadnia, de jó közelítést adnak arra, hogy mely fejlesztési irányokra (ún. prioritástengelyekre) mennyi pénz áll rendelkezésre és egyúttal a döntő részét lefedik annak a 7200 milliárd forintnyi összegnek, amelyet a minap említett Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter egy sajtótájékoztatón.

Haladunk a pályázati kiírások felé Gőzerővel zajlik az az előkészítő munka Magyarországon, hogy a kormány legfrissebb jelzésének megfelelően a nyár végén megjelenhessenek azok az első pályázatok, amelyek már a 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklushoz, azaz a Széchenyi 2020 keretprogramhoz tartoznak. Ennek egyik jele, hogy július második felében megjelentek a Miniszterelnökség...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái