Előfizetői tartalom

Megjelent az önkormányzatok együttműködését támogató pályázat

Portfolio
Ma tette közzé a Miniszterelnökség a Széchenyi 2020 keretében a "Területi együttműködést segítő programok kialakítása az önkormányzatoknál a konvergencia régiókban" című (ÁROP-1.A.3-2014 kódszámú) pályázati kiírást, amelyre kizárólag járásszékhely települések önkormányzatai pályázhatnak az egy járáshoz tartozó településszám alapján. A program keretében 1,85 milliárd forint áll rendelkezésre, a pályázat benyújtására várhatóan szeptember közepétől nyílik mód az elektronikus kitöltő program által majd jelzett határidőig.

Az egyfordulós pályázat (részletes kiírása ide kattintva érhető el) olyan modell jellegű együttműködési programokat támogat, amelyek célja az egy járáshoz tartozó települések, helyi szereplők közötti területi együttműködések kialakítása és megerősítése a társadalmi felzárkózást elősegítő és a helyi esélyegyenlőségi programok végrehajtásához kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés