Uniós források

Felfüggesztik a pályázatot, aminek eredményére fiatalok százai várnak

Portfolio
A keretet meghaladó forrásigényre, azaz a nagy érdeklődésre való tekintettel most csütörtöki hatállyal felfüggeszti a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban" című könnyített elbírálású, 5 milliárd forintos keretösszegű pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma - olvasható a Miniszterelnökség hivatalos pályázati oldalán. Aki csütörtökig siet és beadja a pályázatát, azt még elbírálják. Múlt héten írtunk arról, hogy fiatalok százai várnak hónapok óta arra, hogy végre döntés szülessen a már benyújtott pályázatokról.
A közlemény szerint az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-2.3.6.B-12/1 jelű, "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban" című könnyített elbírálású felhívásra beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladja a rendelkezésre álló keretet.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2007-2013 programozási időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló a 4/2011 (I. 28.) Korm. rendelet 21. § (10) alapján a benyújtási lehetőséget 2014. szeptember 4-én felfüggeszti. A 2014. szeptember 4-én éjfélig postára adott pályázatok még elbírálásra kerülnek. A felfüggesztés a korábban meghirdetett régiókra vonatkozik. A Közép-dunántúli régió vonatkozásában a képzések lezárulását és az üzleti tervek jóváhagyását követően kerülnek kihelyezésre a kitöltőprogramok. Erről külön közleményben nyújtunk tájékoztatást." - olvasható a rövid közleményben.

A pályázat részletei ezen a linken érhetők el.

Amint írtuk: a 3-6 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatással járó pályázók azután kerültek bizonytalanságba, hogy például a dél-alföldi régióban május 8-án nyílt meg a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében kiírt pályázat.

Az összesen 4,9 milliárd forintos keretre a 18-35 közötti, illetve kisgyermeket nevelő 18-40 év közötti fiatalok jelentkezhettek, akik ezt megelőzően már kaptak egy 100 órás képzést, majd ki kellett dolgozniuk az üzleti tervüket, amit külön elbíráltak.
Luca_Jahier Europai Gazdasagi es Szocialis Bizottsag1500
shutterstock_1470496652
Budapest Értektőzsde (BÉT) stock fotóanyag 2016 augusztus 2-án
The logo of the OECD - Organisation for Economic Co-operation and Development
BÉT-Hiventures_2
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
Luca_Jahier Europai Gazdasagi es Szocialis Bizottsag1500