Előfizetői tartalom

Felfüggesztik a pályázatot, aminek eredményére fiatalok százai várnak

Portfolio
A keretet meghaladó forrásigényre, azaz a nagy érdeklődésre való tekintettel most csütörtöki hatállyal felfüggeszti a "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban" című könnyített elbírálású, 5 milliárd forintos keretösszegű pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma - olvasható a Miniszterelnökség hivatalos pályázati oldalán. Aki csütörtökig siet és beadja a pályázatát, azt még elbírálják. Múlt héten írtunk arról, hogy fiatalok százai várnak hónapok óta arra, hogy végre döntés szülessen a már benyújtott pályázatokról.

Kapcsolódó cikkünk2014.08.25Százak várnak a fiatal vállalkozóknak szóló pályázati döntésreA közlemény szerint az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP-2.3.6.B-12/1 jelű, "Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban" című könnyített elbírálású felhívásra beérkezett pályázatok forrásigénye meghaladja a rendelkezésre álló keretet....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái