Előfizetői tartalom

Óriási összegről beszélt Lázár, jön az autópálya-építési program

Portfolio
Frappáns válasz az Európai Bizottság részéről, hogy miközben vannak olyan politikai erők, amelyek Magyarország elleni uniós szankciókat sürgetnek, addig a bizottság most 34,5 milliárd eurónyi támogatásról állapodott meg a magyar kormánnyal a Partnerségi Megállapodás keretében - nyilatkozta ennek apropóján az MTI-nek Lázár János. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint ez az összeg és a hozzá szükséges önerő nagyságrendileg 12 ezer milliárd forintos fejlesztést jelent 2020-ig. A 34,5 milliárd eurónyi támogatási összeg meglepően nagy, egy paksnyi beruházással nagyobb annál, mint ami a pénteki brüsszeli sajtóközleményben összesen szerepelt a 2020-ig járó magyarországi támogatások kapcsán.

Kapcsolódó cikkünk2014.08.29Brüsszel jóváhagyta a fontos magyar dokumentumotA múlt héten elfogadott Partnerségi Megállapodást várhatóan szeptember 11-én írja alá Orbán Viktor kormányfő és José Manuel Barroso, az Európai Bizottság leköszönő elnöke - mondta a miniszter, nagy sikernek nevezve a megállapodás megkötését, különösképpen azért, mert "manapság sokan próbálják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés