Előfizetői tartalom

Pályázatot ír? Így alakulnak majd az elszámolható költségek

Portfolio
Kifejezetten hasznos áttekintő táblázatot mutatott be az 52. Közgazdász Vándorgyűlés délelőtti előadásai egyikében Tóth Tamás, a Miniszterelnökség Szabályozási Főosztálya főosztályvezetője, amelyből egyértelműen kiderül, hogy a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban a pályázatok kapcsán az elszámolható költségek mely része csökken drasztikusan. Ahogy az a szekció során is elhangzott: a cél az, hogy a pályázatírás során felmerülő költségszintek kisebbek legyenek, hogy minél több forrás hasznosulhasson a tényleges projektek kapcsán.

Tóth Tamás, illetve más miniszterelnökségi előadások kapcsán is elhangzott, hogy a pályázatok kapcsán (általános jelleggel) 2,5%-ra korlátozzák majd a projektmenedzsment díj elszámolható mértékét, de amint az alábbi táblázatból kiderül, más lényeges költség sorokon is jelentősen csökkennek a mértékek a most még futó pályázati ciklushoz képest.A Vándorgyűlés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái