Előfizetői tartalom

Milliárdos innovációs parkot adtak át Debrecenben

MTI
|
Portfolio
Magyarország legkorszerűbb innovációs parkjának nevezte a National Instruments debreceni Science Parkját a mai átadó ünnepségen Kósa Lajos, Debrecen leköszönő polgármestere. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az eseményen a témához kapcsolódóan arra hívta fel a figyelmet, hogy a következő 7 éves uniós költségvetési ciklusban összesen 2,1 milliárd eurónyi, azaz mintegy 650 milliárd forintnyi keret áll majd rendelkezésre kutatási-fejlesztési projektek támogatására, ami kétszerese az előző ciklusbeli keretnek. Ábrahám László, a National Instruments Hungary Kft. ügyvezető igazgatója azt emelte ki, hogy az 50%-os EU-támogatási intenzitású fejlesztés révén 300 magas hozzáadott értéket képviselő állás jött létre a városban.

Budapest Economic Forum 2014 Az EU-források felhasználásáról, a következő 7 éves uniós költségvetési ciklusról részletesen szó esik a Portfolio október 2-i makrogazdasági konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés A beruházásról röviden Alex Davern, az NI Corporation ügyvezető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés