Előfizetői tartalom

Mire költsünk el 700 milliárd forintot? Most beleszólhat!

Portfolio
Jelenleg három nagy fejlesztési projekt található azon a listán, amelyet a Pest-megyei Kormányhivatal szeretne a 2014-2020-as EU-s intelligens szakosodási stratégia (S3) keretében megvalósítani, de mindenki beleszólhat abba, hogy ez a lista hogyan nézzen ki - többek között ezt hangsúlyozta egy ma délelőtti szakmai workshop bevezetőjében Tarnai Richárd, Pest Megye Kormánymegbízottja. Az S3 stratégia és dokumentum elkészítéséhez a napokban egyhónapos országos rendezvénysorozat indult, amelyhez megyénként a Kormányhivatalok adnak helyet a szükséges társadalmi egyeztetésnek. Az alulról szerveződő "ötletelés" eredményét beépítik majd abba a stratégiai anyagba, amely elengedhetetlen feltétele az Európai Unió Strukturális Alapjaiból érkező, több mint 700 milliárd forintnyi kutatási-fejlesztési és innovációs (K+F+I) forráshoz történő hozzáférésnek.

Budapest Economic Forum 2014 Az EU-forrásokról, a 2014-2020-as ciklus kilátásairól egy külön szekció szól majd az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum keretében. További részletek: Információ és jelentkezés Kevés forrás juthat a térségnek Az esemény Budapest Főváros Kormányhivatalának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés