Előfizetői tartalom

Csepreghy: heteken belül jönnek a pályázatok

Portfolio
A következő hetekben arra lehet számítani, hogy néhány tízmilliárd forintos keretösszeggel, néhány gazdaságfejlesztési (a GINOP-ba tartozó) pályázatot meg tudnak hirdetni a magyar szervek még azelőtt, hogy Brüsszel elfogadná az összes magyar Operatív Programot, de csak a jövő év első negyedévében várhatjuk azt, hogy az összes pályázat megjelenik - mondta el az Európai Bizottság magyarországi képviseletvezetőjével együtt a "Mozgásban az ifjúság" nevű programról tartott sajtótájékoztatón Csepreghy Nándor.

Budapest Economic Forum 2014 Csepreghy Nándor helyettes államtitkár is előadást tart a Portfolio szervezésében október 2-án sorra kerülő Budapest Economic Forum EU-forrásokról szóló szekciójában. További részletek: Információ és jelentkezés A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés