Előfizetői tartalom

Pályázna az új kiírásokra? Ezekre a nehézségekre gondoljon!

Portfolio
Amint azt mai nyilatkozatában Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára is jelezte, valóban hetekre vagyunk az első, sokakat érdeklő GINOP-os pályázatok megjelenésétől, de ahhoz, hogy ezeken gördülékenyen, nagy eséllyel indulni is tudjon a vállalkozása, érdemes felkészülni és néhány technikai akadályozó tényezőt átgondolni. Az egyik legfontosabb ezek közül az önerő és ezáltal a likviditás kérdése, amelynek biztosítása nélkül kevés az esély, az utófinanszírozásból adódó nehézségekre pedig mindenképpen gondolni kell - hívják fel a figyelmet közleményükben az OTP Business szakértői.

Budapest Economic Forum 2014 Az EU-forrásokról külön szekció szól majd a Portfolio október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés 30% elbukott Sokat hangoztatott kormányzati stratégia, hogy a 2014-2020-as időszakban Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés