Előfizetői tartalom

Elárulta a kormány, hogy milyen pályázatok jönnek idén!

Portfolio
Közel 70 milliárd forintnyi keretösszegben hirdet meg még idén a Széchenyi 2020 program keretében pályázatokat a kormány, és az Európai Bizottságtól hullámszerűen érkező kifizetések miatt átmenetileg jelentősen, 200 milliárd forinttal meg kell emelni az egyik költségvetési sor keretösszegét - derül ki tegnapi dátummal kiadott két kormányhatározatból. A jelek szerint a vállalkozók által nagyon várt eszközbeszerzési és telephely-fejlesztési pályázatok idén mégsem "jönnek ki", igaz egyáltalán nem biztos, hogy a most megjelent pályázati lista lesz a végleges az idei évre.

Budapest Economic Forum 2014 A 2014-2020-as fejlesztési időszak pályázati rendszere kiemelt téma lesz az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum című konferenciánknak. További részletek: Információ és jelentkezés Ahogy azt tegnap Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés