Előfizetői tartalom

Elárulta a kormány, hogy milyen pályázatok jönnek idén!

Portfolio
Közel 70 milliárd forintnyi keretösszegben hirdet meg még idén a Széchenyi 2020 program keretében pályázatokat a kormány, és az Európai Bizottságtól hullámszerűen érkező kifizetések miatt átmenetileg jelentősen, 200 milliárd forinttal meg kell emelni az egyik költségvetési sor keretösszegét - derül ki tegnapi dátummal kiadott két kormányhatározatból. A jelek szerint a vállalkozók által nagyon várt eszközbeszerzési és telephely-fejlesztési pályázatok idén mégsem "jönnek ki", igaz egyáltalán nem biztos, hogy a most megjelent pályázati lista lesz a végleges az idei évre.

Budapest Economic Forum 2014 A 2014-2020-as fejlesztési időszak pályázati rendszere kiemelt téma lesz az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum című konferenciánknak. További részletek: Információ és jelentkezés Ahogy azt tegnap Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái