Előfizetői tartalom

Így kaphatunk egyedi kormánydöntéssel támogatást a beruházásunkhoz

Portfolio
Egy idén augusztus végén megjelent kormányrendelet alapján ismét lehetőség van egyedi kormánydöntésen alapuló regionális beruházási támogatás (EKD támogatás) igénylésére. A Deloitte Zrt. összegyűjtötte az igénylés legfontosabb szabályait, és a korábbi szabályozáshoz képest bevezetett lényeges változásokat. Márkus Csaba, a Deloitte Zrt. Kutatás-fejlesztési és Állami támogatások üzletágának igazgatója az összefoglalóban többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy a közelmúltban változott a regionális támogatási térkép, ami a támogatási intenzitást határozza meg, illetve az EKD támogatás feltétele, hogy a beruházás keretében meghatározott számú új munkahelyet kell létrehozni.
Márkus Csaba az EU-források felhasználásáról szóló szekció panelbeszélgetésének moderátoraként vesz részt az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum konferenciánkon. További részletek: Budapest Economic Forum 2014 INFÓJELENTKEZÉS A regionális támogatási térkép...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái