Előfizetői tartalom

Így kaphatunk egyedi kormánydöntéssel támogatást a beruházásunkhoz

Portfolio
Egy idén augusztus végén megjelent kormányrendelet alapján ismét lehetőség van egyedi kormánydöntésen alapuló regionális beruházási támogatás (EKD támogatás) igénylésére. A Deloitte Zrt. összegyűjtötte az igénylés legfontosabb szabályait, és a korábbi szabályozáshoz képest bevezetett lényeges változásokat. Márkus Csaba, a Deloitte Zrt. Kutatás-fejlesztési és Állami támogatások üzletágának igazgatója az összefoglalóban többek között arra hívta fel a figyelmet, hogy a közelmúltban változott a regionális támogatási térkép, ami a támogatási intenzitást határozza meg, illetve az EKD támogatás feltétele, hogy a beruházás keretében meghatározott számú új munkahelyet kell létrehozni.

Budapest Economic Forum 2014 Márkus Csaba az EU-források felhasználásáról szóló szekció panelbeszélgetésének moderátoraként vesz részt az október 2-án megrendezésre kerülő Budapest Economic Forum konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés A regionális támogatási térkép változásai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés