Előfizetői tartalom

Akadozhat a brüsszeli EU-támogatások kifizetése is

Portfolio
A közös uniós költségvetés, így az EU-támogatások kifizetési rendszerének súlyos zavaraira figyelmeztetett az Európai Bizottság költségvetési biztosa, amelynek egyik jele, hogy hatalmasra, 26 milliárd euróra duzzadt Bizottság kifizetési hátraléka - kongatta meg a vészharangokat a BruxInfónak és két másik európai lapnak nyilatkozva Jacek Dominik költségvetési biztos.

Nagy a hátralék... A meglátása szerint tarthatatlan helyzet lényege, hogy a Tanács évről-évre tendenciózusan lefaragja a Bizottság által javasolt tényleges kifizetések szintjét, így például a 2014-es évre jóváhagyott költségvetési források 80 százalékát már szeptemberre elköltötték, amire eddig még nem volt példa. A posztját június óta betöltő lengyel pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés