Előfizetői tartalom

Bennragadhatnak a nekünk járó uniós milliárdok

Portfolio
A választ adók 70 százaléka szerint 2015 végéig nem lesz képes teljes egészében lehívni Magyarország a 2007-2013-as ciklusból neki járó, mintegy 8200 milliárd forintnyi uniós támogatási keretösszeget - többek között ez a kellemetlen kilátás derült ki a csütörtöki Budapest Economic Forum közönségszavazásainak egyikén. Mindez amellett alakult így, hogy a kormány hosszú ideje azt a célt hangoztatja: egyetlen eurócentet sem hagyunk majd a közös uniós kasszában és ennek érdekében "biztonsági játékra" törekedve az elérhető keretösszeg 110 százalékát kötötte le pályázatokkal.

A Portfolio által csütörtökön megrendezett konferencia EU-források felhasználásáról és kilátásairól szóló szekciójában - miután Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség helyettes államtitkára és Krisán László, a Kavosz vezérigazgatója megtartotta előadását - arra voltunk kíváncsiak, hogy a közönség hogyan lát néhány fontos szakmai kérdést. Az egyik ezek közül...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái