Előfizetői tartalom

Fontos feladatot kaptak Lázárék

Portfolio
Kissé sejtelmes megfogalmazású, de több százmilliárd forintot jelentő feladatot kapott Orbán Viktor kormányfőtől egy tegnapi dátumú kormányrendeletben Lázár János, Seszták Miklós, Varga Mihály és Balog Zoltán miniszterek. November 15-ig ugyanis teljes körűen át kell világítaniuk "az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló, a 2007-2013 programozási időszakban indított, szakaszolással érintett és a feszített megvalósítási ütemezésű projekteket", ami a kormány által támogatott nagyprojektekre vonatkozik a gyakorlatban.

A 1577/2014. (X. 13.) Korm. határozat szerint amint ezzel az átvilágítással készen lesznek az érintett miniszterek, december 15-ig jelentést kell készíteniük a Nemzeti Fejlesztési Kormánybizottság részére az átvilágítás eredményéről és a kapcsolódó feladatokról. Az átvilágítás és a jelentéskészítés nem véletlen, hiszen közeledik a 2007-2013-as uniós fejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés