Előfizetői tartalom

Vállalkozók, figyelem! - Módosult a két népszerű kkv-pályázat kiírása

Portfolio
A pályázatok három héttel ezelőtti meghirdetése óta beérkezett ügyfélszolgálati visszajelzések alapján pontosította, illetve több helyen lényegesen módosította a két, minden bizonnyal nagy érdeklődésre számot tartó kkv-pályázat kiírását a nemzetgazdasági tárca. A palyazat.gov.hu-n tegnap megjelent összefoglalók szerint az egyik legfontosabb változás az, hogy november 10. helyett csak november 12.-től (év végéig) lehet benyújtani a pályázatokat a "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése", illetve a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című felhívásokra. Az is lényeges, hogy a kapacitásbővítő pályázatnál az egyéni vállalkozók is jogosulttá váltak a pályázatra, illetve az is, hogy mindkét pályázat esetén törölték a jogosultak közül az 1032 és 1039 TEÁOR-kódokat. Az alábbiakban a változások közül csak néhány fontosabbat emelünk ki.

Az október 10-én bejelentett összesen 9 fajta pályázat további információi:Kapcsolódó cikkünk2014.10.10Milliárdok üthetik a magyar vállalkozók markát2014.10.12Oázis a sivatagban - Az első kkv-fejlesztési pályázat margójáraA "Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése" című felhívás kapcsán az alábbi főbb változásokat közölte a palyazat.gov.hu...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés