Előfizetői tartalom

Magyarországon vizsgálódik az Európai Csalás Elleni Hivatal

Portfolio
Az atv.hu információi szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) a napokban bizalmas információkat kért az Emberi Erőforrások Minisztériuma Közreműködő Szervezeti Feladatokat Ellátó Főosztályától feltételezhetően egy olyan cégcsoportról, amely kulcsszerepet játszhat az uniós pénzek felhasználásában. Az internetes portál információi szerint az OLAF ki is szállt az állami intézményhez.

Az említett állami intézmény a korábbi ESZA intézetet jelenti, amely részben az Európai Szociális Alap támogatásait menedzseli, és amelyet a közelmúltban olvasztottak be a humánerőforrás tárcához. A Közreműködő Szervezeti Feladatokat Ellátó Főosztályok Titkárságának ügyfélszolgálati feladat és hatáskörébe tartozik a három humánerőforrással kapcsolatos Operatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés