Előfizetői tartalom

Elindultak az új pályázatok - Mire figyeljünk?

Portfolio
Egyebek között eszközbeszerzésre és az exportpiacra lépés segítésére igényelhetnek támogatást a vállalkozások a közelmúltban megnyílt új európai uniós pályázatokon. A legjobban a technológiakorszerűsítést tervező vállalkozások járhatnak, amelyek az eredetileg tervezett 5 milliárd helyett 8,5 milliárd forintos keretösszegből igényelhetnek finanszírozási segítséget. Nem maradnak segítség nélkül azok a vállalkozások sem, amelyeknek gondot okoz az utófinanszírozási rendszer, vagy az önrész előteremtése. A likviditási problémák kezelésére, a pályázati önrész biztosítására ma már számos pénzintézet kínál megoldást - hangsúlyozzák az OTP Business szakértői.

Az első pályázatok már itt vannak Megjelentek az első új, a mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseit segítő európai uniós pályázatok. A gépbeszerzéseket és a piaci megjelenést támogató pályázatokat várhatóan további kiírások követik. Eddig a Széchenyi 2020 keretprogramban 9 új pályázatot hirdettek meg együttesen mintegy 120 milliárd forintos pályázati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés