Előfizetői tartalom

Ma 61 milliárd forintnyi gazdaságfejlesztési pályázat nyílik meg

Portfolio
Az októberben bejelentett, már a 2020-as keretprogramba tartozó 9 pályázat közül ma további három kapcsán nyílik meg a beadási lehetőség összesen 61,7 milliárd forint keret mellett. A legnagyobb, 50 milliárd forintos ezek közül a szennyvíz-elvezetéssel, tisztítással és kezeléssel összefüggő keret, míg a legkisebb egy olyan kiírás, amelyre csak az EMMI háttérintézménye pályázhat. Az alábbiakban összegyűjtöttük a ma élessé vált kiírások legfontosabb jellemzőit.

A múlt héten megnyílt, a kkv-k által nagyon várt kapacitásbővítő és egyéb pályázatok további részletei:Kapcsolódó cikkünk2014.11.12Megnyíltak a leginkább várt kkv-fejlesztési pályázatok! (2.)KEHOP-3.2.1-14 - Szennyvíz-elvezetés és -tisztítás, szennyvízkezelés Beadási határidő: 2015-12-31. Pályázati keretösszeg: 50 milliárd forint Támogatás intenzitás: nincs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés