Előfizetői tartalom

Megemelik a legnépszerűbb kkv-pályázat keretösszegét

Portfolio
Az már eldőlt, hogy a nagy népszerűségnek örvendő feldolgozóipari kapacitásbővítési pályázat eredetileg 8,5 milliárd forintos keretösszegét megemelik, de a pontos mértékét még vizsgálják - többek között ezt mondta el a Portfolio-nak Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára megerősítette, hogy a napokban valóban megtörtént az uniós pénzkezelés rendszerét korábban kifejlesztő Welt 2000 Kft. állam általi megvásárlása és a vételár 1 milliárd forint alatti volt. Csepreghy a minap Brüsszelnek benyújtott 8 Operatív Program kapcsán azt mondta: már csak egy tucatnyi, részletszabályokról szóló vitás pont van Magyarország és az Európai Bizottság között, így ez is növeli annak esélyét a dokumentumok gyors elfogadásának.

A benyújtott OP-król korábban már beszámoltunk:Kapcsolódó cikkünk2014.11.20Elküldtük Brüsszelnek az ezermilliárdos anyagokatAmint beszámoltunk róla: már a pályázat megnyitását követő napon a keretösszeg dupláját elérő forrásigény jelentkezett a GINOP-1.2.1-2014 - Mikro-, kis és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című pályázat iránt, így...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái