Uniós források

Mikor emelik meg a rendkívül népszerű kkv-pályázat keretét?

Portfolio
Előbb a kkv-k technológia fejlesztési lehetőségére benyújtott pályázatok tartalmát kell megvizsgálni és csak ennek ismeretében hozható majd döntés arról, hogy a 8,5 milliárd forintos keretet megemelik-e és milyen mértékben - tájékoztatta a Portfolio-t a Miniszterelnökség a sok vállalkozást érintő fontos témáról.
Amint több alkalommal beszámoltunk róla: nagy túljelentkezés mutatkozik a kkv-k technológiafejlesztését szolgáló új Széchenyi 2020-as pályázat iránt, hiszen a 8,5 milliárd forintos keretet sokszorosan "túljegyezték". Ennek láttán, illetve tudva azt, hogy a pályázat egyelőre a magyar költségvetés kockázata alatt fut (a magyar büdzsé szűkös keretei mellett), érdeklődtünk a Miniszterelnökségen, hogy mi várható a Nemzetgazdasági Minisztérium által meghirdetett pályázat kapcsán.Az EU-források koordinációjáért felelős Miniszterelnökség Fejlesztéspolitikai Kommunikációért felelős helyettes államtitkársága az alábbi választ jelezte kérdésünkre:

"A KKV-k technológiafejlesztése kapcsán a keretemelésről szóló döntés akkor hozható majd meg, ha már ismert, mekkora emelés lenne szükséges, ehhez pedig elsőként le kell értékelni a benyújtott pályázatokat, és meg kell vizsgálni azt is, melyik pályázónak van esetleg 2007-13-ból késedelmes projektje, hiszen ők nem juthatnak a támogatáshoz. Ez az értékelés folyamatban van. Amint ismert lesz a pontos támogatási igény, a kormány meg fogja hozni a szükséges intézkedéseket."
koronavírus vírus maszk
Budapest duna lakások irodák
Bártfai-Mager Andrea
olaszország vírus koronavírus
orvos labor egészségügy kórház
Vágó László interjú
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. március 3.
Agrárium 2020
2020. március 5.
Biztosítás 2020
2020. március 10.
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2020
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu
Tőzsdetanfolyam
Alapoktól a kereskedési, befektetési stratégiákig.
A tőzsdei könyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
lepedo_agy