Előfizetői tartalom

Most akkor mi a helyzet a 3-as metró felújításával?

Portfolio
Amint két hete megírtuk: nem került fel a nagy közlekedési beruházásokat tartalmazó ún. uniós nagyprojektek listájára a hármas metró felújítása, mert túl nagy forrást kötött volna le a közép-magyarországi térségnek 2014-2020 közöttre járó uniós forrásokból. Az Index mai cikkében ennek kapcsán összefoglalta, hogy a projekt anyagi és időbeli kilátásai hogyan állnak és rámutatott: nagy kérdőjelek mutatkoznak egyelőre arra, hogy a felújítás anyagi kereteit hogyan bírja majd a főváros.

Nincs a listán a fontos budapesti projekt Amint az uniós nagyprojekteket bemutató cikkünkben emlékeztettünk: a listán visszaköszönt a nyári Tarlós-Lázár csörte a budapesti, illetve vidéki projektekért folytatott forrásharcban, hiszen a hármas metró égetően szükséges felújítása nem került fel a listára. Ennek fő oka az, hogy közép-magyarországi térség a relatív fejlettsége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés