Előfizetői tartalom

Csepreghy: tavasszal jönnek az új uniós pályázatok

MTI
|
Portfolio
Hat Operatív Program már megkapta a szakmai jóváhagyó nyilatkozatot az Európai Bizottságtól, így a 2014-2020-as fejlesztési időszak új pályázati kiírásainak megjelenése március-áprilisra várható - többek között ezt mondta el a köztelevízió ma reggeli műsorában Csepreghy Nándor. Lázár János múlt csütörtökön járt Brüsszelben és a találkozója után többek között azt hangsúlyozta, hogy áprilistól várhatók az új kiírások, illetve új közbeszerzési törvény is segítheti a Magyarországnak járó források jobb lehívási arányát.

Kapcsolódó cikkünk2015.01.15Lázár: jön az új közbeszerzési törvény (2.)2015.01.15Aszfaltügy: Lázár még idén pontot tenne a végéreA Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára azt is hangsúlyozta, hogy az idénre tervezett 2100 milliárd forintnyi uniós támogatás lehívásával Magyarország egyetlen eurócentet sem veszít majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés