Előfizetői tartalom

Nyolcszorosan túljegyezték két gazdaságfejlesztési pályázat keretét

Portfolio
A Rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régióban című felhívásra 54 pályázat érkezett be, közel 9 Mrd Ft összegű igénnyel, míg a Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatására 44 regionális konzorcium nyújtott be támogatási kérelmet, összesen több mint 8 Mrd Ft támogatási igénnyel - emeli ki a tavaly októberben kiírt, múlt pénteken lezárt két, 1-1 milliárd forintos keretösszegű pályázat eredményei kapcsán közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében kiírt pályázatok elbírálása folyamatos, a közlemény nem utal arra, hogy a nagymértékű érdeklődésre tekintettel esetleg a keretek megemelésén gondolkodna a tárca. Mindkét pályázat kétlépcsős, a második majd az év második felében várható.

A két most lezárt pályázat főbb jellemzői az NGM közleménye alapján: Rákossy Balázs uniós források felhasználásért felelős államtitkár a pályázati részeredmények kapcsán többek között a minél nagyobb arányú foglalkoztatás célját emelte ki mind a fiatalok, mind a hátrányosabb helyzetű társadalmi csoportok körében A fiatalok munkához juttatása érdekében indult...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái