Előfizetői tartalom

Így nyertek félmilliárdot a magyarok a brüsszeli pályázaton

Portfolio
A 33,3%-os sikerarányával Magyarország az egyik legeredményesebb szereplője lett a Horizont 2020 keretprogram új, Kiválóság terjesztése és a részvétel szélesítése alprogramjának Teaming nevű akciójában, amelynek múlt héten volt az eredményhirdetése. A hazai siker annak is köszönhető, hogy a nyár folyamán a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) jogelődje, mint koordinátor hazai pályázatot hirdetett, és az ezen eredményes pályázatok indultak az európai megmérettetésen - tájékoztatta az MTI-t a magyar eredmény hátteréről Pálinkás József, az NKFI Hivatal elnöke. A három kiválasztott magyar intézmény összesen több mint 1,3 millió eurós támogatást nyert el és miután a következő egy évben elkészítik stratégiai terveiket, további akár 15-20 millió eurót is nyerhetnek.

Uniós Források 2015 A kutatás-fejlesztési és innovációs téma is kiemelt jelentőségű a 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklusban, így erről is szó esik a Portfolio Uniós források konferencián március 12-én. További részletek: Információ és jelentkezés Az egyik legjobb sikerarányról van szóAmint múlt...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái