Előfizetői tartalom

Jövő héten bejelentik az állami projektek "feketelistáját"

MTI
|
Portfolio
A Portfolio múlt pénteken már felhívta a figyelmet arra, hogy átbillent a 7000 milliárd forintos határon az uniós források kifizetési számlálója, ma pedig ezt az eseményt a 2007-2013-as ciklus mérföldkövének nevezte sajtótájékoztatóján Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség Fejlesztéspolitikai Kommunikációért felelős helyettes államtitkára az előző ciklus forráskeretének teljeskörű lehívása érdekében végrehajtandó kemény lépéseket ismételte meg újra és egyúttal jelezte, hogy jövő szerdán nyilvánosságra hozzák az összes késedelemben lévő állami projektet, amely miatt az országot forrásvesztési kockázat fenyegeti.

Uniós Források 2015 A 2007-2013-as uniós ciklus forrásfelhasználásáról és a 2014-2020-as ciklus új pályázatairól részletesen is szó lesz a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés Lekapcsolhatják a "lélegeztetőgépről" a késedelmes projekteketCsepreghy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés