Előfizetői tartalom

Nagyobb brüsszeli bírság is jöhet, mint a kormány gondolja

Portfolio
A legfrissebb jelzések alapján úgy tűnik: nem elhanyagolható kockázata van annak, hogy a kormány által kalkuláltnál nagyobb lesz végül az a pénzügyi korrekció, amelyet az Európai Bizottság bizonyos infrastruktúra-beruházások elszámolása kapcsán kivethet - ez derül ki a Bizottság illetékes szóvivője által a Portfolio-nak küldött rövid visszajelzésből. Ennek kockázatára egy téli értesülésünkben már felhívtuk a figyelmet, most pedig egy érdekes mondatban utalt rá az Európai Bizottság is.

A brüsszeli testület múlt csütörtökön tette közzé az egyes tagállamokra vonatkozó téli gazdasági előrejelzését, amelynek a 2015-ös költségvetéssel kapcsolatos, negatív kockázatokat taglaló része egy érdekes mondatot tartalmazott. A mondat szerint fennáll a veszélye annak, hogy az uniós források pénzügyi korrekciója nagyobb lehet, mint a tervezett ("On the negative side...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés