Előfizetői tartalom

Elindult a fiatal magyar munkanélkülieknek szóló uniós program

MTI
|
Portfolio
A kormány elindította a 25 év alatti munkanélküliek foglalkoztathatóságát segítő ifjúsági garancia programot az ország hat konvergencia-régiójában, és hamarosan jelentkezhetnek majd a részvételre a közép-magyarországi térségben is az állást kereső fiatalok - jelentette be Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára egy szerdai budapesti sajtótájékoztatón.

Uniós Források 2015 A 2014-2020-as uniós fejlesztési ciklus pályázati és finanszírozási irányairól, lehetőségeiről részletesen szól a Portfolio Uniós források 2015 című konferencia, amelyet március 12-án Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője nyit meg. További részletek: Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés