Előfizetői tartalom

Tízmilliárdos egészségügyi fejlesztés indul EU-pénzből

Portfolio
A Széchenyi 2020 program keretében 9,5 milliárd Ft európai uniós támogatás segítségével indított útjára tegnap a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet egy olyan projektet, amely az eddigi gyakorlattal szemben az egészségügyi szolgáltatások teljes rendszerének megújítására irányul. A projekt elsősorban a közösségi szintű egészségszervezés kialakítását helyezi előtérbe, szem előtt tartva az egészségcélú szolgáltatások szervezeti és működési hatékonyságának a fejlesztését.

Uniós Források 2015 A 2014-2020-as új uniós fejlesztési ciklus főbb fejlesztéspolitikai irányairól, a pályázati lehetőségekről részletesen szó lesz a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciáján. További részletek: Információ és jelentkezés A projekt fő kereteiA közösség egészségkultúrájának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés