Előfizetői tartalom

Új munkahelyeket hoznak az EU-s pályázatok

Portfolio
Állami támogatás nélkül, saját forrásból is fenntartható projektekre kíván támogatást adni a kormány az új EU-s pályázati ciklusban, kiemelt célként növelve a foglalkoztatást - mondta előadásában Vitályos Eszter államtitkár a Portfolio csütörtöki konferenciáján. A fejlesztéseket nem állami intézmények számára kiírt pályázatok formájában támogatnák.

Lázár János miniszter tartotta a konferencia nyitóelőadását:Kapcsolódó cikkünk2015.03.12Lázár bejelentette, idén mennyi uniós pénzt akarnak pályáztatniFebruár elején túlléptük a 7000 milliárd forintos forráslehívást a 2007-2014-es EU-s pályázati ciklus pénzeire vonatkozóan a 8700 milliárdos keretből, a cél az, hogy minden egyes centet hazahozzunk a lehető legkevesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés