Előfizetői tartalom

Bejelentette a kormány a százmilliárdos pályázati menetrendet!

MTI
|
Portfolio
Kedden délelőtt a parlament illetékes bizottsága előtt Vitályos Eszter már jelezte, hogy rövidesen megjelenthet a GINOP idei éves fejlesztési kerete, azaz a legnagyobb Operatív Programunk különböző fejlesztési prioritásaihoz tartozó pályázatok idei évi ütemezése, kedd este pedig mindez valóban meg is jelent a Magyar Közlönyben. Amint az alábbi összegzésből látszik, a különböző gazdaságfejlesztési prioritásokra a kkv-k jóval 300 milliárd forint feletti forrásokkal számolhatnak és ezen felül bizonyos szűkített, célzott kör számára további több tízmilliárdos források érhetők el.

A kormány meghatározta a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GIOP) idei fejlesztési kereteit nyolc nevesített prioritási körben, továbbá 15 nevesített kiemelt projekt keretében - az erről szóló határozat a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.100 milliárd forint a kkv-k termelési kapacitásbővítéséreA kis- és középvállalkozások versenyképességének javításáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés