Előfizetői tartalom

Nyár elején jönnek az első turizmus-fejlesztési pályázatok

MTI
Portfolio
Mintegy 230 milliárd forint uniós támogatás jut turisztikai fejlesztési programokra a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban, ugyanakkor a turisztikai vállalkozások külön is pályázhatnak például energetikai fejlesztésekre, kedvezményes hitelre és oktatási programokra - mondta el egy szerdai budapesti konferencián Ruszinkó Ádám. A Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikáért felelős helyettes államtitkára arról is tájékoztatott, hogy az első turisztikai témájú pályázatok nyár elején várhatók, és év végéig a 2007-2013-as uniós keret terhére még 75 milliárd forintnyi támogatást ki kell fizetni.

Így jön össze a 230 milliárd forintAz említett 230 milliárd forinton belül a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programra (GINOP) 120 milliárd forint, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programra (TOP) 100 milliárd forint, a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programra (VEKOP), valamint a Vidékfejlesztési Operatív Programra összesen 10 milliárd...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái