Előfizetői tartalom

Nyár elején jönnek az első turizmus-fejlesztési pályázatok

MTI
|
Portfolio
Mintegy 230 milliárd forint uniós támogatás jut turisztikai fejlesztési programokra a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban, ugyanakkor a turisztikai vállalkozások külön is pályázhatnak például energetikai fejlesztésekre, kedvezményes hitelre és oktatási programokra - mondta el egy szerdai budapesti konferencián Ruszinkó Ádám. A Nemzetgazdasági Minisztérium turisztikáért felelős helyettes államtitkára arról is tájékoztatott, hogy az első turisztikai témájú pályázatok nyár elején várhatók, és év végéig a 2007-2013-as uniós keret terhére még 75 milliárd forintnyi támogatást ki kell fizetni.

Így jön össze a 230 milliárd forintAz említett 230 milliárd forinton belül a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programra (GINOP) 120 milliárd forint, a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programra (TOP) 100 milliárd forint, a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Programra (VEKOP), valamint a Vidékfejlesztési Operatív Programra összesen 10 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés