Előfizetői tartalom

Uniós pályázatot hajt végre? - Fontos változások léptek életbe!

Portfolio
A 2007-2013 programozási időszak forrásainak felhasználása, a projektek és a programok zárásának elősegítése érdekében módosult az EU-források felhasználása szempontjából kulcsfontosságú kormányrendelet (4/2011. (I. 28.), illetve a hozzá kapcsolódó egységes működési kézikönyvről szóló 547/2013. (XII. 30.) Kormányrendelet módosítására - hívja fel a figyelmet a hivatalos kormányzati pályázati oldal. Az alábbiakban a közleményben megfogalmazott főbb változásokat mutatjuk be.

A módosítások a következők:A halasztott önerő intézményének további biztosítása a 2007-13-as időszakban. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ez az intézmény a módosítással továbbra is biztosított a 2007-2013-as időszakban. Fontos, hogy a halasztott önerőt az önkormányzatok is igénybe vehetik. A projektek lezárásának könnyítésére a projekt befejezésére vonatkozó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés