Előfizetői tartalom

Csepreghy: tovább egyszerűsítjük a pályázati rendszert

MTI
|
Portfolio
A kormány egy- másfél éven belül olyan pályázati rendszert hoz létre, mely kiszámíthatóbb és egyszerűbb lesz a korábbinál - jelentette ki a fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár egy mai tatabányai rendezvényen. Csepreghy Nándor elmondása szerint tovább csökken a pályázati rendszer által kért adatok mennyisége idén év végére és jelezte azt is, hogy a technológiafejlesztéssel kapcsolatos pályázatok kapcsán "csak" létszámtartást várnak el a kiírók.

Kevesebb adat, kiszámíthatóbb menetrend"Az új rendszer nem a vállalkozások csuklóztatására épül" - hangsúlyozta Csepreghy, majd hozzátette; korábban egy GINOP pályázathoz 600 adatmezőt kellett kitölteni, ma már csak mintegy háromszázat, mert a nyilvános adatokat az állami adatbázisok nyerik ki. 2015 végére száz tételre csökkentik egy klasszikus pályázat adatmennyiségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés