FONTOS Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból
 
Előfizetői tartalom

Kétmilliárdos egyházi energetikai pályázat jelent meg

Portfolio
Ma megjelent a Széchenyi 2020 keretében megjelent az "Egyházi épületek 2014-2020 időszakban megvalósuló energiahatékonysági fejlesztéseinek előkészítése" című (KEOP - 7.13.0/15 kódszámú) felhívás 2 milliárd forintos keretösszeggel. A pályázatok benyújtása a pályázat megjelenésétől számított 30. naptól a kiírás felfüggesztéséig folyamatosan lehetséges.

A pályázati konstrukció célja (részletek itt) egyrészt a pályázó szervezet vonatkozásában értelmezett épületállományi kataszter létrehozása, továbbá a kataszterben található épületek közül a közfeladat-ellátással foglalkozók, energiahatékonysági fejlesztéseihez szükséges tervezési, előkészítési feladatok megvalósítása. A projektek fizikai megvalósításra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés