Előfizetői tartalom

Bukhat Brüsszelben a felcsúti kisvasút

Portfolio
Bár még alá sem írták a 600 milliós felcsúti kisvasút turisztikai célú fejlesztésével kapcsolatos EU-projekt támogatási szerződését, de azt már vizsgálni kezdte Brüsszel - mondták el az Európai Bizottság regionális politikáért felelős sajtóképviseletén a Figyelőnek. A vizsgálat oka, hogy a pályázati kiíráshoz például a megvalósíthatósági tanulmányt is mellékelni kell, illetve a lap szerint a vasút forgalmával kapcsolatos előrejelzések igencsak túlzók, így ezek is szemet szúrhattak és emiatt lehet, hogy nem is kap pénzt a projekt.

A lap egyébként nem említi cikkében, amit a Portfolio már hétvégén megírt, hogy egy friss kormányhatározat már meg is adta a támogatási döntést és a kiemelt minősítést a Felcsút és Alcsútdoboz közötti 5,7 km-es kisvasút-fejlesztés 600 milliós projektjének amellett, hogy hiányos a pályázat több pontja. Emiatt a határozat előírta: a támogathatóság feltétele, hogya...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái