Előfizetői tartalom

Jönnek az újabb lakossági energiahatékonysági pályázatok

MTI
|
Portfolio
A kormány a lehetőségek függvényében bővíteni szeretné az Otthon Melege Programot a jövőben, és az új pályázatok a lakások külső nyílászáróinak energia-megtakarítást eredményező cseréjére, az épületek nyári hővédelmének javítására, a homlokzatok és födémek hőszigetelésére, épületgépészeti felújításokra és a megújuló energiafelhasználás növelésére (például napelem, hőszivattyú) használhatók majd fel - többek között ezt jelezte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára. Szabó Zsolt tájékoztatása szerint a kedden lezárult, a társasházaknak szóló pályázatra 14 ezer beadvány érkezett, amelyből várhatóan 12 ezret tudnak majd támogatni.

Többéves program, több elemmelA tárca fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkára az MTI-nek nyilatkozva emlékeztetett arra, hogy a kormány egy több éves, a lakossági épületállomány teljes körét lefedő épületenergetikai programsorozatot indított el Otthon Melege Program néven 2014 szeptemberében. A tervezett támogatások...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái