Előfizetői tartalom

Visszaélés az EU-s pénzekkel? - Magyar szerveknek kellene nyomozni

MTI
|
Portfolio
Magyarország szerint a szubszidiaritás uniós elvének értelmében minél kevésbé központosított módon, tagállami szinten kell folytatni a nyomozásokat az EU pénzügyi érdekeit sértő bűncselekmények ügyében - fejtette ki Berke Barna, az Igazságügyi Minisztérium európai uniós és nemzetközi igazságügyi együttműködésért felelős államtitkára hétfőn Brüsszelben Paraskevi Michouval, az Európai Bizottság igazságügyi kérdésekben illetékes főigazgatójával folytatott megbeszélésén.

Itthon lenne a legcélszerűbb eljárniMint arról az államtitkár az MTI-t tájékoztatta, a megbeszélésen az EU-tagországok igazságügyi minisztereinek jövő hétfőn esedékes ülését készítették elő, annak napirendi témáit tekintették át. Az Európai Unió sérelmére elkövetett cselekményekhez kapcsolódó nyomozások ügye az úgynevezett európai ügyészség létrehozására...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés