Előfizetői tartalom

Küzd az éghajlat-változás ellen? 17 milliárdos EU-s pályázaton indulhat

Portfolio
Az Európai Unió LIFE programjának Éghajlat-politikai Alprogram keretében összesen 56,67 millió euróra, mai árfolyamon mintegy 17 milliárd forintos keretre pályázhatnak a köz-, a magán- és a civil szféra szereplői 2015-ben - hívja fel a figyelmet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményében. A tárca és a Földművelésügyi Minisztérium 2015. június 18-án LIFE Információs Napot tart, hogy a szeptember 15-i pályázati leadási határidő előtt elősegítse a megfelelő felkészülést.

A LIFE említett alprogramjának célja - hagyományos kísérleti, demonstrációs, bevált gyakorlati és tájékoztató, tudatosságnövelő, terjesztési projektek keretében - olyan innovatív megoldások kidolgozása, amelyek elősegítik az éghajlatváltozással kapcsolatos kihívások eredményes és hatékony kezelését. Ennek megfelelően az alprogram három kiemelt területe az éghajlatváltozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés