Előfizetői tartalom

Ma dönt a kormány, hogy mennyi EU-pénz jut a megyéknek

MTI
Portfolio
A kormány várhatóan a mai ülésén fogadja el a megyék és megyei jogú városok integrált településfejlesztési programjait (ITS), amelyek közül korábban akadt olyan, amelyet átdolgozásra vissza kellett küldeni - árulta el egy mai nagykanizsai rendezvényen a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára. Vitályos Eszter egyúttal jelezte, hogy például Nagykanizsa programja rendkívül erős szakmai tartalmú lett. Tegnap egyébként Orbán Viktor kormányfő is a városban járt és meg is állapodott a térség fejlesztéseit összefogó dokumentumról.

Az államtitkár újra megerősítette, hogy idén a tervek szerint 133 pályázati felhívást ír ki a kormány, összesen mintegy 2700 milliárd forintnyi forrásra. Vitályos Eszter többek között arra emlékeztetett, hogy az Európai Bizottság elé terjesztett tíz magyarországi operatív programból hetet fogadott már el a Bizottság, a további hármat pedig várhatóan nyáron hagyja...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái