Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: 100 milliárddal több pénzt hirdet meg idén a kormány

Portfolio
Az eddigi 830 milliárd forintos tervvel ellentétben 100 milliárd forinttal több gazdaságfejlesztési pályázatot hirdethet meg a kormány még idén, így a 7 évre szóló keret egyharmadát "nyitná ki" - számolt be a ma reggeli Napi Gazdaság egy keddi rendezvényen elhangzott fontos bejelentésről. A vállalkozások már a nyáron 18 fajta pályázat megjelenésére számíthatnak. Fontos, egyúttal kedvező döntés, hogy a kormány meghallgatta a szakmai érveket és a hétfői közlés szerint eltörölték az eddig kiírt kapacitásbővítési pályázati kiírásból a mérlegfőösszegre vonatkozó, egyébként megkérdőjelezhető értelmű elvárást.

Várható volt a GINOP módosításaA Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) idei fejlesztési keretének várható módosítását már június közepén előre jeleztük, majd június második felében a Nemzetgazdasági Minisztérium hivatalosan is jelezte, hogy június 30-ig elkészül a pályázati menetrend hivatalos módosítására vonatkozó átgyúrt menetrend. Ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés