Előfizetői tartalom

Duplázzák a mosógép cseréjének pályázati keretét

Portfolio
A több helyen meglepően nagy pályázói érdeklődés és a keretek gyors kimerülése miatt döntött úgy a fejlesztési tárca, hogy az Otthon Melege Program mosógép csere alprogramja 500 millió forintos keretét megduplázzák - mondta el a Napi Gazdaságnak adott interjúban Szabó Zsolt. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint közszolgáltatásokért felelős államtitkár azt is elmondta, hogy ősztől folytatódik a panel- és társasház-felújítási program, továbbá családi házak energiahatékonysági felújítását is támogatja majd a szaktárca. Az is kiderült, hogy önkormányzatok napelem park létrehozására is kaphatnak majd pénzt viszonylag kis önerővel.

A Szabó Zsolt által elmondott főbb információk:Az Otthon Melege Program egyes kiírásai új pályázati konstrukciók voltak, elektronikus módon lehetett benyújtani a pályázatokat és a szaktárca is meglepődött azon, hogy mennyien érdeklődtek Ott, ahol csak kétezer körüli érdeklődőre számított az NFM, ennek a háromszorosa volt a pályázó Ez egyértelmű jelzés a tárcának...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái